Green Sweet assortiment

Moet je wachten met keto beginnen tot de tijd rijp is? Met verjaardagen, vakanties, feestdagen en meer, wanneer is het het juiste moment om met keto te beginnen?

Laten we meteen beginnen. Er is nooit een perfect moment om iets te beginnen. Er zal altijd een reden zijn om nog niet aan keto te beginnen. Maar van uitstel komt afstel. Je hoeft alleen maar te denken aan je doelen en waarom je het ketogeen dieet wilt volgen. Het zit allemaal in je manier van denken.

Er zal nooit een perfecte tijd zijn.

Levensgebeurtenissen zoals feestdagen, verjaardagen en vakanties gebeuren. Als je ervoor kiest om iets te vieren met eten en drinken dat niet binnen het ketogeen dieet valt, zal het je verder van je doelen doen wegdrijven. Maar het kan je ook dusdanig saboteren waardoor je niet meer naar het ketogeen programma terugkeert. Als je een keer zondigt, dan is het zo, zorg ervoor dat je weer snel op het juiste spoor raakt. Maak niet de fout door jezelf wijs te maken dat je het niet kan volhouden. Dat leidt tot een neerwaartse spiraal.

Wees daarom niet te streng voor jezelf. Houd desnoods een dagboekje bij. Kijk naar de voortgang en de prestaties die je al hebt geleverd. Wellicht heb je er een paar weken keto opzitten, en heb je een avond gezondigd. Laat je dan niet van de wijs brengen door die ene avond en pak de draad weer op.

Beginnen is makkelijker dan je denkt

Begin zodra je de beslissing hebt genomen. Maak een keto boodschappenlijst en doe inkopen. Maak een maaltijdplan.

Als je weet dat er feestdagen, verjaardagen of andere speciale gebeurtenissen komen, plan dan vooruit. Vind recepten voor je favoriete feestvoedsel in een keto-variant. Er is bijna niets waarvan geen keto-variant bestaat, of het nu gaat om zoetigheid of gerechten voor Halloween. Je kunt zelfs voldoende kookboeken vinden om je te helpen als een zoekopdracht op internet te overweldigend is.

Voor het dagelijkse leven kun je een maaltijdplan maken en je week plannen. Bereid je maaltijden voor en neem ze die week mee als lunch.

Tot slot, wat je ook doet, wacht niet op het perfecte moment. Grijp het moment en maak het perfect!