Bij KetoKing zijn we altijd op zoek naar lekkere recepten om de bekende maaltijden te vervangen. Of het nou een pastagerecht, rijstmaaltijd of het ontbijt is. Zo is een van onze populaire recepten is de ‘Pulled pork’ van jackfruit. Het is een vegetarisch recept, lekker voor een dagje zonder vlees. Deze ‘pulled pork’ is te serveren op een wrap gemaakt van ei. Hiermee past dit gerecht perfect binnen het keto dieet.

Broodloos ontbijten & lunchen

Juglen Zwaan, bekend van aHealthylife.nl heeft onlangs een nieuw kookboek uitgebracht: Broodloos ontbijten & lunchen. Een uniek kookboek met louter ontbijt- en lunchgerechten. Dit boek is bedoeld voor mensen die vaker de lunch of het ontbijt zonder brood willen nuttigen. Uiteraard zijn wij het als voorstanders van het keto dieet het hier helemaal mee eens! Zoals Juglen het in zijn voorwoord omschrijft:

Nederlanders zijn dol op brood. Bijna iedereen staat er mee op en sommigen gaan er zelfs mee naar bed. Brood is makkelijk, lekker en heel gezond. Toch?

Het boek is niet per se bedoeld voor mensen die het keto, low carb of paleo dieet volgen. Maar vooral voor mensen die wat willen minderen met brood. Af en toe brood kan prima vindt Juglen. En als je het eet, kies dan voor een goede variant en niet het “in de supermarkt […] bruin ‘geverfd’ witbrood”.

We zijn heel blij mee gewerkt mogen te hebben aan dit ontbijt- en lunchboek! Het is zeker een aanrader voor iedereen die meer inspiratie zoekt voor het ontbijt en de lunch. Het boek bevat meer dan 130 broodloze recepten en heeft inmiddels een vaste plaats gekregen bij ons in de keuken.

Dit boek helpt je om broodloos te ontbijten en lunchen, variatie in je voedingspatroon aan te brengen, meer plantaardige voeding aan je dieet toe te voegen, inzicht te krijgen in de nutritionele achtergrond van brood en gezonde en smakelijke alternatieven te vinden voor brood.

Ben je benieuwd naar het boek ‘Broodloos ontbijten & lunchen’? Bestel het boek snel. Ons recept is terug te vinden op bladzijde 186.

Over Juglen Zwaan

Juglen Zwaan (1982) is spreker en schrijver over voeding en gezondheid. Hij is een gepassioneerde voedingskundige met een onbedwingbare honger naar nieuwe inzichten. Hij schreef de boeken De supplementenwijzer, De voedingswijzer, De receptenwijzer en De voedingswaardewijzer. Juglen maakt al meer dan 12 jaar deel uit van het radioprogramma Gezondheids Nieuws en was vaste gast in het tv-programma ‘Wat eten we’ op de landelijke televisie. Hij studeerde Voeding & Gezondheid aan de Open Universiteit en Nutrition Science aan Stanford. Hij onderzoekt kritisch en combineert moderne wetenschap met eeuwenoude kennis. Juglen hangt geen enkel voedingsgeloof aan, maar combineert vele visies.

ISBN: 9789083317915
Aantal pagina’s: 208
Uitvoering: Hardcover
Verschijningsdatum: november 2023