Green Sweet assortiment

Halloween is steeds meer upcoming in Nederland. Vooral voor degene met kleinkinderen. Daarom gaan we vandaag Halloween hapjes maken! Halloween staat natuurlijk bekend om de zoetigheid. Kindjes komen aan de deur en verwachten een lekkere zoete traktatie. Maar het kan ook iets gezonder! Je kunt namelijk ook Halloween hapjes maken die suikervervangers bevatten.

Wij geven je 7 ketovriendelijke Halloweenhapjes waar zowel geen suikers als koolhydraten in verwerkt zijn. Oké, de pompoen is niet helemaal keto, maar gelukkig gebruiken we hier altijd maar een kleine hoeveelheid van.

1. Keto Halloween cupcakes

Wil je samen met je kind(eren) Halloween hapjes maken, dan zijn deze cupcakes ideaal. Het vergt wat tijd, maar door de spinnenwebben op de cupcakes heeft het een superleuk effect.

Halloween cupcakes keto verantwoord

2. Brownie cheesecake

Bijna niet te onderscheiden van de echte cheesecake: deze keto brownie cheesecake. Door de natuurlijke oranje kleurstof en chocoladedruppels ziet ‘ie er ook nog eens lekker griezelig uit voor Halloween!

keto brownie cheesecake

3. Keto mummies

Ook keto mummies zijn uitermate geschikt om met je kinderen te maken. Met een basisrecept van pecannoten is het zandkoekje lekker knapperig. Wil je Halloween hapjes maken, dan mogen deze keto mummies zeker niet ontbreken.

keto mummie

4. No bake pompoen cheesecake balletjes

Hmm, pompoen cheesecakejes in een laagje van kaneel en pecannoot! Ideaal voor Halloween hapjes maken. Bovendien heb je geen oven nodig voor deze no bake pompoen cheesecakeballetjes, want ze hoeven alleen maar in de vriezer.

Halloween pompoen cheesecake balletjes

5. Suikervrije marshmallows

Je verwacht het misschien niet, maar deze suikervrije marshmallows kun je gewoon boven een vuurtje roosteren! Hoe leuk is dat met Halloween?

Suikervrije marshmallows recept

6. Pompoenbrood met roomkaasvulling

Wil je Halloween hapjes maken, dan zeg je natuurlijk pompoen. Voor dit pompoenbrood met roomkaasvulling heb je vooral kruiden nodig om hem goed op smaak te brengen.

Pompoenbrood recept

7. Cheesecake brownies met swirl

Pure chocolade en cheesecake…Need we say more?!. Doordat je het door elkaar ‘swirlt’ krijg je ook nog een prachtig spooky effect.

Cheesecake brownie recept