Green Sweet assortiment

Al eerder schreef ik over de 5 beste keto dieet boeken. Vandaag licht ik 5 digitale keto kookboeken voor je uit. Handig om keto dieet recepten als pdf te printen, als naslagwerk op je e-reader of op je laptop tijdens het koken.

Digitaal keto kookboek #1 – Het Keto-plan

Maak van je lichaam een natuurlijke vetverbrander

Auteur: Julie van den Kerchove

Het Keto-Plan is het derde boek van Julie van den Kerchove. Zij is een plant-based chef & auteur en heeft een passie voor pure plantaardige gerechten en de koolhydraatarme keto keuken. In dit digitale keto dieet kookboek Het Keto-plan vind je een stappenplan en 70 gluten- en suikervrije recepten zodat je van je lichaam een natuurlijke vetverbrander maakt. 

Digitaal keto kookboek #2 – 101 Keto Recepten

Auteur: Mitchel van Duuren

Ben je op zoek naar een uitgebreide keto dieet recepten pdf? Schaf dan de pdf 101 Keto Recepten aan. Dit e-boek bestaat uit 220 pagina’s met 101 keto dieet recepten in full colour. Als je alleen nog maar kookt met behulp van deze recepten, dan raak je binnen no time in ketose.

Digitaal keto kookboek #3 – De Keto Revolutie

Auteur: Mitchel van Duuren

De Keto Revolutie is een digitaal programma en begeleidt jou van voor tot eind in het keto dieet. Schaf De Keto Revolutie aan en je hebt exclusief toegang tot het ledengedeelte. Hierin vind je informatie, e-books, boodschappenlijstjes en video’s. Natuurlijk is er ook een keto dieet recepten pdf aanwezig. Nog even op een rijtje wat je krijgt bij De Keto Revolutie:

  • Het boek De Keto Revolutie
  • Het Intermittent Fasting handboek
  • Keto dieet recepten pdf boek
  • Maaltijdplanners voor 21 dagen en bijbehorende boodschappenlijstjes
  • Ongeveer 20 video’s over keto

Digitaal keto kookboek #4 – Go Keto

Activeer je vetverbranding in 30 dagen

Auteur: Julie van den Kerchove

Hierboven schreef ik al over Het Keto Plan van Julie van den Kerchove. Het boek Go Keto is de opvolger van het Keto Plan. In dit boek krijg je nog meer informatie over de keto-levensstijl, vind je meer dan 60 nieuwe keto recepten en krijg je een gedetailleerd 4-weken menuplan.