Green Sweet assortiment

Als je het keto dieet volgt, dan ben je nadrukkelijk met je voeding bezig. De voeding moet zo min mogelijk koolhydraten en zoveel mogelijk vetten bevatten. Dat geldt niet alleen voor de voedingsproducten, maar ook voor de drankjes. Drink jij het liefst water tijdens het keto dieet? Of vind je het ook lekker om af en toe koffie te kunnen drinken? Is dit laatste het geval, verdiep je dan eens in de zogenaamde keto koffie. Dit bevat géén suikers, maar juist wel boter en olie: deze variant noemen we dan ook wel bullet proof koffie.

Lees hier 3 tips voor bullet koffie. Deze koffie is gezond, draagt bij aan de gestelde doelen en is zodoende optimaal geschikt voor jet keto dieet.

Keto Crack koffie – Heerlijke, zoete vanillesmaak

De Keto Crack koffie is één van de meest populaire koffierecepten. Dit komt enerzijds door de gevolgen van de koffie en anderzijds door de heerlijke smaak. Je gehele lichaam en geest krijgt een energieboost en je begint de dag hierdoor op een geweldige manier. Je hebt na een kop namelijk meer dan genoeg energie. In een kopje keto crack koffie zitten de juiste vetten en slechts 2 gram netto koolhydraten. De koffie heeft een zoete vanillesmaak en is relatief makkelijk te bereiden.

Bron afbeelding

Keto koffie met kokos, amandel en mokka

Bij deze koffievariant maak je een heerlijke mix van kokos, amandel en mokka. De smaak is hierdoor uitstekend en bovendien bevat deze koffie géén koolhydraten. Deze bullet koffie kan het beste als zoet bestempeld worden en is gluten- en graanvrij. Dankzij de samenstelling behoud je bovendien de gewenste energie gedurende de dag.

Bron afbeelding

Bullet koffie met macadamianoten – Lekkere notensmaak

Een keto koffie met macadamianoten is onwijs lekker, bevat gezonde vetten en is nagenoeg koolhydraatarm. Per kopje koffie nuttig je slechts 2 gram netto koolhydraten. Je kunt de koffie bovendien naar eigen inzicht nog aanpassen door bijvoorbeeld slagroom aan de koffie toe te voegen. Als je deze bullet koffie drinkt, dan geniet je van de smaak van de macadamianoten en krijg je ook nog eens meer energie.

Bron afbeelding