Green Sweet assortiment

Enige tijd terug maakten we kennis met Oot Granola, een leuk nieuw merk biologische en voedzame ontbijtproducten. Granola is een mengsel van geroosterde noten, zaden en pitten en is goed te combineren met bijvoorbeeld (Griekse) yoghurt of kwark.

Inmiddels heet Oot 6 verschillende smaken. Wij probeerden (uiteraard) de Keto Granola variant. Oot bezorgt via een webshop en de pakketten passen door de brievenbus: ideaal! Na ontvangst controleerden we eerst de macro’s: met 3,7 gram koolhydraten en 2,8 gram vezels per portie van 40 gram past deze granola prima binnen het keto dieet. Fijne bijkomstigheid is dat deze granola biologisch, glutenvrij en geen toevoegingen bevat. De Keto Granola bevat onder andere amandelpasta, aardbeien, pecannoten en pompoenpitten.

Wij probeerden de Keto Granola in de middag (aangezien we aan intermittent fasting doen). Na een handje te hebben geproefd (erg lekker gekruid!) besloten we niet teveel extra ingrediënten toe te voegen. Onze KetoKing Oot Granola bevatte:

  • 40 gram Keto Granola van Oot
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 50 gram blauwe bessen (diepvries)
Oot Granola
Smullen geblazen! En ook nog eens verantwoord.

Zijn wij tevreden over Granola van Oot? Zeker! De smaak van de Keto Granola bevalt ons goed en is een welkome aanvulling op de ‘standaard’ yoghurt met noten. We vinden de manier van verspreiding (online bestellen en bezorging als brievenbuspakket) goed bedacht. We juichen het tevens toe, dat er een lekkere tegenhanger is van de ongezonde supermarktgranola’s die vol met suiker zitten.

Dit product hebben we opgestuurd gekregen van Oot Granola.