We zijn verheugd om op KetoKing.nl een weekmenu koolhydraatarm en koolhydraatbeperkt aan te kunnen bieden! Bij KetoKing kregen we veel vragen en verzoeken voor meer eetschema’s en weekschema’s. Wanneer je wat meer inspiratie nodig hebt om elke week met een lekker en gezond weekmenu koolhydraatarm te starten, lees dan vooral verder.

Voor wie is dit geschikt?

Iedereen kan dit koolhydraatarm weekmenu gebruiken. KetoKing’s Jim Leseman (gecertificeerd gewichtsconsulent) is betrokken bij de weekschema’s. Op dit moment zijn er nog geen ketogene schema’s (minder dan 20 gram koolhydraten) beschikbaar. Daarom zijn deze weekmenu’s vooral geschikt voor mensen die beginnen met koolhydraatarm eten. Je kunt namelijk kiezen tussen koolhydraatarm en koolhydraatbeperkt eten.

Je kiest in het begin je doel: wil je op gewicht blijven (dus simpelweg iedere week nieuwe recepten) of wil je afvallen of juist aankomen (voor sporters die meer spiermassa willen krijgen)? Op basis van je doel, lengte, gewicht, dieetvoorkeuren en het aantal eetmomenten wordt er een volledig persoonlijk voedingsplan voor je gemaakt.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Je klikt op deze link om je weekmenu aan te maken. Je doorloopt een aantal stappen:

  1. Kies je doel (afvallen, op gewicht blijven of aankomen)
  2. Vul achtergrondgegevens in: geslacht, lengte, gewicht, hoeveel je beweegt, welke sport je doet indien van toepassing, en je voornaam en e-mailadres
  3. Je macro’s en calorieën worden berekend. Let op: je dient hier te kiezen voor koolhydraatarm of koolhydraatbeperkt. Andere opties zijn ook mogelijk, aangezien Jim ook cliënten heeft die niet op een low carb dieet zitten. Dit kan overigens later ook nog aangepast worden
  4. Kies je eetmomenten inclusief tussendoortjes. Doe je intermittent fasting, dan kun je het ontbijt uitvinken
  5. Vervolgens selecteer je eventuele intoleranties / eetwensen en sluit je producten uit die je niet lust. Ook kun je aangeven hoe ingewikkeld de recepten moeten zijn (heb je weinig tijd of sta je graag wat langer in de keuken)
  6. Bij de laatste stap kies je de tijsduur van het plan

Wat kost het?

Tijdelijk krijg je maar liefst 41% korting wanneer je kiest voor een jaarplan. Je betaalt slechts €5,83 per maand. Het is ook mogelijk om voor een korter plan te kiezen, als je het graag eerst wilt uitproberen.

Heel mooi! Ik wil starten!

Heel goed! Je kunt vandaag al starten door op deze link te klikken en je koolhydraatarm weekmenu aan te maken.