Het volgen van het keto dieet betekent dat je voornamelijk vetten eet, een gematigde hoeveelheid eiwitten consumeert en de koolhydraatinname aanzienlijk vermindert. Maar wat betekent dit als je zin hebt in een tussendoortje? Dan wil je een snelle snack, en het liefst eentje die je makkelijk in de supermarkt kunt vinden. Gelukkig is er een breed scala aan keto snacks supermarkt opties beschikbaar voor die momenten waarop je iets snel nodig hebt.

Ontdek de keto snacks in de supermarkt

Eén van de beste soorten keto snacks supermarkt die beschikbaar zijn, zijn noten en zaden. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan vetten en eiwitten en bevatten heel weinig koolhydraten. Amandelen, walnoten en pompoenpitten zijn een paar geweldige voorbeelden. Het is wel belangrijk om voor de ongezouten varianten te kiezen om de inname van natrium te beperken.

Vind je keto snacks favorieten

Bij het zoeken naar keto snacks, zal je zien dat er veel opties zijn voor de kaasliefhebbers. Volvette kaassoorten zoals cheddar, gouda, of feta zijn een uitstekende keuze. Kaas is niet alleen heerlijk, maar het is ook zeer vullend, wat kan helpen om langer verzadigd te blijven.

Nog meer keto snacks: avocado’s en olijven

Bij het verkennen van keto snacks supermarkt opties, zijn avocado’s en olijven ook goede keuzes. Ze zijn rijk aan gezonde vetten en bevatten weinig koolhydraten. Avocado’s zijn bovendien zeer veelzijdig. Je kunt ze zo uit de schil eten met een beetje zout en peper, of in plakjes snijden en toevoegen aan een salade.

Keto snacks keuzes: vleeswaren en eieren

Vleeswaren zoals kipfilet en kalkoenfilet en gekookte eieren zijn ook snelle en handige keto snacks supermarkt opties. Let wel op eventuele toegevoegde suikers in vleeswaren. Eieren zijn daarentegen een uitstekende bron van eiwitten en gezonde vetten, en kunnen op vele manieren worden bereid.

Kortom, er zijn volop keto snacks die je in de buurtsuper vindt. Bekijk ook eens onze keto boodschappenlijst zodat je alles op je boodschappenlijstje kunt zetten.