Green Sweet assortiment

De keto lifestyle is voor veel mensen dé oplossing om gewicht te verliezen en vooral om het gevreesde jojo effect te voorkomen. Keto recepten kunnen in het begin lastig zijn om te bedenken. Omdat je eerst op zoek moet naar informatie, recepten, inspiratie en vooral ook motivatie. Daarom heeft Mitchel van Duuren het alles-in-één pakket De Keto Revolutie met onder andere keto recepten opgesteld waarin je ontzettend veel informatie vindt.

Wat kun je verwachten van dit pakket, is het interessant en zijn er genoeg keto recepten in te vinden? Wij geven je alle informatie.

Wat is De Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een pakket vol informatie en handige tools om jou te helpen met gewichtsverlies. De bedoeling is niet alleen dat je afvalt, maar ook dat je je gezonder voelt en meer energie krijgt. Het programma duurt 21 dagen. Hierna kun je verder gaan met de keto lifestyle om nog meer kilo’s kwijt te raken of om juist op gewicht te blijven. Inspiratie voor meer recepten vind je onder andere in ons keto kookboek.

Keto recepten en mealplans in De Keto Revolutie

Je ontvangt meerdere boeken in PDF om met je programma te beginnen:

  • De Keto Revolutie: startgids vol handige informatie
  • Het Intermittent Fasting Handboek: hiermee leer je hoe je intermittent fasting kunt combineren met het keto dieet
  • Het 21 Dagen Keto Revolutie Kookboek: 63 keto recepten
  • Maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes
  • De Volledige Keto Revolutie Videocursus: meer dan 20 video’s waarmee je alles over keto leert

De voor- en nadelen van De Keto Revolutie

Zoals altijd zitten er zowel voor- als nadelen aan een product. Ook hier is dat het geval. Al ligt het wel wat ingewikkelder. Want wat voor de één een voordeel is, kan voor de ander een nadeel zijn.

  1. Je ontvangt alle informatie in pdf-formaat, maar er zijn ook veel video’s waar alle nodige informatie op te zien is. Voor velen is dit een groot voordeel: het is beter voor het milieu dan het printen en versturen van echte boeken. Bovendien heb je ze altijd bij de hand op je telefoon, tablet of computer. Maar voor degenen die niet zo graag op hun scherm lezen, zou een optie voor een fysiek boek handig zijn.
  1. Over informatie gesproken, bij de recepten zie je precies hoeveel macro’s je gerecht bevat: de hoeveelheid vetten, koolhydraten, eiwitten, vezels en ook het aantal calorieën staat vermeld. Dit is natuurlijk tijdens het programma al handig, maar ook daarna. Zo kun je deze recepten nog jarenlang gebruiken en weet je precies wat je eet, ook zonder maaltijdprogramma.
  1. De introductieprijs van € 37,- zien wij zelf als een voordeel. Je ontvangt veel informatie en diverse recepten en € 37 vinden wij een eerlijke prijs. Echter kunnen wij niet in jouw portemonnee kijken, de keuze is aan jou.
  1. Het 21 programma kan voor sommigen wat heftiger uitvallen dan in eerste instantie wordt gedacht. Houd er altijd rekening mee dat de kans op ketogriepverschijnselen er altijd is als je begint met keto, of je nu De Keto Revolutie volgt of niet.
  1. Ook al duurt het programma maar 21 dagen, de kennis die je opdoet behoud je altijd. Deze kun je jaren later nog toepassen om op gewicht te blijven of nog wat extra af te vallen. De keto recepten zijn uiteraard ook handig om vaker te maken.

Ontvang ik recepten bij De Keto Revolutie?

Hoe meer keto recepten, hoe beter. Want wat is er nu leuker dan elke dag een nieuw gerecht ontdekken? Wanneer je aan De Keto Revolutie begint, dan ontvang je het ‘21 dagen Keto Revolutie Kookboek’ met maar liefst 63 keto recepten. Voor elke dag van het programma zijn er 3 recepten: ontbijt, lunch en avondeten. Je hoeft dus niet ver te zoeken naar inspiratie. 

In het boek vind je zowel niet-vegetarische als vegetarische keto recepten. Bijvoorbeeld de Californië Steak Salade of de Regenboogsalade. Je kan het vlees of de vis natuurlijk altijd vervangen voor een vegetarische optie. 

Om je nog verder op weg te helpen ontvang je ook maaltijdplanningen en boodschappenlijstjes. Dat maakt de keto lifestyle nog makkelijker en leuker. Volg de planning of pas deze een beetje aan naar je eigen smaak. Varieer bijvoorbeeld met bepaalde maaltijden uit een maaltijdplanning en een keto recept uit het bijgeleverde kookboek.

Green Sweet assortiment