Green Sweet assortiment

Inspiratie voor ketorecepten vinden wij echt overal. In kookboeken, op Pinterest, Facebook…Maar ook Instagram is absoluut een goede bron voor recepten, intermittent fasting en om je te verlekkeren bij mooie plaatjes van koolhydraatarme gerechten. Vandaag zetten wij 5 leuke keto Instagram accounts voor je op een rij.

De geplaatste afbeeldingen zijn eigendom van de Instagram accounts die boven de afbeeldingen worden genoemd.

#1 – @ketokingnl

Ha! Ons eigen Instagram account mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken! Wegens tijdgebrek (kinderen, allebei een (freelance) job etc…) plaatsen we niet met enige regelmaat, maar toch is het leuk om dit account in de gaten houden. Waarom? Omdat we ook onze mislukte creaties plaatsen, waar we zelf nog het meest om in een scheur liggen. Maar ook vind je hier inspiratie, tips en linkjes naar onze eigen geschreven artikelen. Neem dus zeker een kijkje op @ketokingnl en klik op “follow”!

#2 – @Heidi_koolhydraatarm

Heidi plaatst al sinds 2019 elke dag wat zij eet tijdens het ontbijt, lunch en diner. Op haar account staat dat ze sinds dat ze is gestart al 19 kilo kwijt is geraakt! Op @heid_koolhydraatarm vind je prima foto’s en naast de posts staan de recepten uitgebreid uitgelegd. Ook doet ze vaak winacties waarbij je fijne koolhydraatarme en ketoproducten kunt winnen.

#3 – @my.keto.cloud

Om diverse redenen is Bibi begonnen met de keto lifestyle. In haar stories vind je de gehele dag door de leukste tips en lekkerste ketogerechten. Haar Instagramaccount @my.keto.cloud is een fijne afwisseling tussen lekkere recepten en fijne motiverende berichten.

#4 – @keto_dutch_mom

@keto_dutch_mom is het Instagram account van Yvonne Koning. Zij deelt inspirerende keto foodfoto’s, recepten en producten die handig zijn voor het keto dieet. Ook laat zij zien hoe het werkt met je ketonenwaardes met behulp van een ketonenmeter.

#5 – @keto_super_easy

Keto foodfoto’s om even bij weg te dromen…die vind je op het account van @keto_super_easy. Ze is Nederlands, maar de recepten bij de posts zijn – in makkelijk te volgen! – Engels. Check ook even haar highlight “cheesecake”!