Op zoek naar heerlijke en verzadigende snacks voor het keto dieet? Hier zijn enkele ideeën voor keto snacks:

  Gekookte eieren: rijk aan eiwitten en gezonde vetten, gekookte eieren zijn een ideale snack voor het keto dieet. Voeg avocado of mayonaise toe voor extra smaak en voedingsstoffen.

  Noten en zaden: noten en zaden zijn een goede bron van gezonde vetten en eiwitten en daarmee een perfecte keuze voor keto snacks. Goede opties zijn amandelen, walnoten, pompoenpitten en zonnebloempitten.

  Kaas: kaas is rijk aan vet en eiwitten en past daarom goed binnen het keto dieet. Kies voor volvette varianten zoals cheddar, mozzarella en blauwe kaas.

  Avocado: avocado’s zijn rijk aan gezonde vetten en kunnen ‘gewoon zo’ worden gegeten of als spread worden gebruikt op low-carb crackers of groenten.

  Olijven: olijven zijn een uitstekende bron van gezonde vetten en kunnen als lekkere snack op zichzelf gegeten worden of aan een salade of andere maaltijd worden toegevoegd.

  Low-carb eiwitrepen: er zijn veel commerciële eiwitrepen die laag in koolhydraten zijn en geschikt voor het keto dieet. Let op de etiketten en kies voor repen met hoogwaardige ingrediënten.

  Kokoschips: kokoschips zijn een knapperige en smakelijke snack rijk aan gezonde vetten. Ze kunnen alleen worden gegeten of worden toegevoegd aan een mix van noten en zaden.

  Komkommerschijfjes met roomkaas: komkommerschijfjes met een bolletje roomkaas zijn een verfrissende en verzadigende snack.

  Onthoud bij het kiezen van keto snacks dat je moet gaan voor snacks die rijk zijn aan vet en eiwit, en laag in koolhydraten om in ketose te blijven.